Interviews

Toelichting interviews

Benieuwd naar de bijzondere verhalen van dansers en choreografen en inside information over voorstellingen of gezelschappen? Lees hier de Dans Magazine interviews.

Gill is professioneel danseres en danste voor tv-shows, videoclips en in shows van grote artiesten.

Ruben Chi choreograaf danser docent hiphop battle evenementen

Ruben Chi heeft veel bijzondere, dansevenementen, reizen en hiphop battles meegemaakt. In een speciaal interview vertelde hij meer over zijn passie.

Sofie Hofstee

Als vrolijk en energiek kind danste Sofie vooral omdat ze het heel erg leuk vond. Een carrière in de danswereld? Ja, heel graag. Maar hoe dan?

De Haagse India heeft nu op jonge leeftijd al een paar grote titels op haar naam staan. Waaronder de wereldtitel die ze in november behaald heeft.

Anastasiya Dunayevska

Tekst: Vica Kolbeek

De 27-jarige Anastasiya komt oorspronkelijk uit de havenstad Odessa, in Oekraïne. Door de oorlog is ze samen met vriend gevlucht zonder te weten waar ze zouden eindigen. Het werd uiteindelijk Nederland en nu probeert ze hier haar danscarrière opnieuw op te bouwen.

John Wooter

De geliefde en toegewijde dansdocent, coach en choreograaf John Wooter is 23 augustus jl. overleden aan een hartstilstand na een periode van ziekte.

Young Gyu Choi

Young Gyu Choi won de Zwaan voor Meest Indrukwekkende Dansprestatie. Hij vertelt erover in Dans Magazine.

Lloyd Marengo

In een interview met Dans Magazine vertelt Lloyd Marengo over choreograferen en coachen. En over zijn company en een nieuwe kindervoorstelling.

Naira Agvanean

Het auditieseizoen komt eraan en om jullie voor te kunnen bereiden hebben wij met High Performance coach Naira Agvanean gesproken.

Het Barre Land

In de nieuwe voorstelling van ISH Dance Collective, in samenwerking met het Amsterdam Sinfonietta, wordt dans gecombineerd met klassieke instrumenten.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews