Home » Reportage
MBO Dans. © Song & Dance Academie

Dansopleiding van Song & Dance Academie 2016-2017

In samenwerking met Landstede MBO en DIFF Dance Centre biedt Song & Dance academie de rijkserkende allround vakopleiding MBO dans aan in Zwolle.

Wat ga je leren?

Het leven van een danser is uitdagend en om je hierop voor te bereiden doorloop je een intensief traject binnen onze opleiding. Je krijgt praktijkgerichte lessen in alle stijlen van dans. Je werkt aan betere dans-skills en een hoger artistiek niveau en leert ook alles over choreografie, ondernemersvaardigheden en het geven van dansworkshops. Je wordt begeleid door professionals in dans- en entertainment die je trainen en coachen. Zij bereiden je voor op alle facetten van het vak.

Tijdens je studie leer je diverse dansstromen te beheersen zodat je allround inzetbaar bent. Na deze opleiding kun je aan de slag in het werkveld of je aanmelden bij een vervolgopleiding. Door de vele extra vakken is MBO Dans de perfecte opleiding om goed voorbereid door te stromen naar een HBO (dans)opleiding.

Wat maakt onze opleiding bijzonder?

Uniek aan deze opleiding is de samenwerking tussen verschillende professionals uit het vak. Het onderwijs wordt verzorgd vanuit Landstede MBO, Song & Dance Academie en DIFF Dance Centre. Samen leveren we expertise, vakkennis en professionele (dans)docenten. Vanuit alle expertises helpen wij je persoonlijk de kansen op de arbeidsmarkt te benutten. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en groei. We kijken goed naar je niveau en zorgen voor voldoende uitdaging en begeleiding binnen je opleiding. 

Contactinformatie:

Song & Dance Academie        
t: 088 - 850 89 57
e: info@songanddance.nl
w: www.songanddance.nl

Vooropleiding Dans:               
DIFF Dance Centre
e: info@diffdancecentre.nl
w: www.diffdancecentre.nl