Streetstyle Dance Festival Break A Leg in Amsterdam

In theater de Meervaart in Amsterdam vindt op zondag 19 januari het Streetstyle Dance Festival Break A Leg plaats. Naast meerdere dansactiviteiten waar je aan mee kunt doen, geeft het festival dansers de kans zichzelf te bewijzen in danswedstrijden.

Break A Leg wordt gepresenteerd door dansers John Agesilas (The Voice) en Vince Charming (Hiphop International). Er zijn dancebattles, showcases en workshops. Voor degenen die een ander aspect van de streetstyle willen ervaren, zijn er verscheidene activiteiten: optredens van dj’s, live art en een urban art market.

De twee onderstaande wedstrijden die tijdens het festival plaatsvinden worden gejureerd door winnaars van internationale danswedstrijden zoals het street style festival Just Debout en The Ultimate Dance Battle.

Hiphop Crew Competition

De Hiphop Crew Competition is voor dansgroepen, waarmee je kans maakt op een geldbedrag van € 1000,-.

Battle The Game Is On

Ben je een uitstekende danser in de hiphop, krump of house? Dan kan je je voor deze one-on-one battle inschrijven. De prijs voor de winner is een geldbedrag van € 500,-.

Informatie

Kaarten voor het festival zijn € 10,- en zijn te bestellen via de website van theater Meervaart.

Inschrijven voor de Hiphop Crew Competition en de one-on-one battle The Game Is On is nog mogelijk via de website van het festival.