Publiek gezocht voor previews The Black Piece

Ann van den Broek. The Black Piece. De repetities voor de nieuwste voorstelling van Ann Van den Broek - The Black Piece - zijn gestart. Voor de previews in Korzo wordt publiek gezocht. Ben je benieuwd hoe The Black Piece tot stand komt, kun je meerdere keren komen en wil je door het geven van feedback bijdragen aan het maakproces? Dan ben je van harte welkom.

The Black Piece

In The Black Piece nemen een groep dansers en een cameraman het publiek het donker in. In deze dansproductie, die tegelijkertijd een dansfilm is, wordt de toeschouwer telkens op het verkeerde been gezet. Choreografe Ann Van den Broek liet zich inspireren door het boek Black, The History of a Color van Michael Pastoureau.

Publiek gezocht

In de aanloop naar de Belgische première op 14 juni in Berchem in Antwerpen en de Nederlandse première op 19 september in Den Haag worden er tijdens het maakproces al vier previews gegeven in Korzo. Het gaat om informele avonden in de repetitiestudio waar work-in-progress getoond zal worden. Feedback wordt zeer op prijs gesteld, evenals het bijwonen van alle previews of in ieder geval meerdere avonden.

Donderdag 20 maart, 19.00 - 20.00 uur, Korzo - Den Haag
Vrijdag 28 maart, 19.00 - 20.00 uur, Korzo - Den Haag
Woensdag 30 april, 19.00 - 20.00 uur, Korzo - Den Haag
Woensdag 7 mei, 19.00 - 20.00 uur, Korzo - Den Haag

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk via info@korzo.nl of bel +31 (0)70 363 75 40 van ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer op tijd! 

Ann van den Broek

Ann van den Broek studeerde in 1991 af aan de Rotterdamse Dansacademie (Codarts). In 2000 besloot zij zich volledig toe te leggen op het ontwikkelen van haar eigen choreografisch werk. Onder de paraplu van haar eigen organisatie WArd/waRD (Antwerpen), Korzo producties (Den Haag) en Danswerkplaats Amsterdam creëerde zij een aantal choreografieën. In haar werk staan menselijke gedragspatronen centraal.