Nieuwe dansvoorstelling LOUD!

LOUD! Dance Experience ReinventedNeem de acht beste dansers van Nederland, laat hen hun ding doen in verschillende dansstijlen en geef het decor een technisch, maar levendig snufje mee. Het resultaat is de nieuwe dansvoorstelling LOUD!.

Choreografen Lloyd Marengo, Vincent Vianen en Ed Wubbe hebben ervoor gezorgd dat er gevarieerd wordt gedanst in LOUD!: van hiphop tot house, moderne dans en jazz dance. Het geanimeerde decor dat reageert op de bewegingen van de dansers zorgt voor afwisseling en vermaak.

Verschillende topdansers verlenen hun medewerking aan de voorstelling, waaronder Angelo Pardo van So You Think You Can Dance en Fabia Witkamp van Holland’s Got Talent. Elke avond danst er een jongere deelnemer mee. Zo laten bijvoorbeeld Justen Beer en Luciano Hiwat van Everybody Dance Now ook hun kunsten zien.

Informatie

Vanaf 6 december 2013 tot en met 25 februari 2014 is LOUD! te zien in theaters door heel Nederland. De website van LOUD! geeft meer informatie over alle data van de optredens en waar tickets te bestellen zijn. Neem er ook een kijkje als je nieuwsgierig bent naar video of achter-de-schermen-materiaal.