Danstheater ZiRR presenteert kinderdansvoorstelling Ratjetoe

kinderdansvoorstelling ZiRR RatjetoeAankomende zaterdag 8 februari gaat de nieuwste kinderdansvoorstelling van Danstheater ZiRR in première in Theater de Muzeval in Emmen. Ratjetoe is een interactieve familievoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar waarin identiteit, grenzen en vriendschap centraal staan. Een vrolijke voorstelling met dans, spel en zang, waar het jonge publiek zelf aan mee mag doen.

Kinderdansvoorstelling Ratjetoe

In Ratjetoe maakt het publiek kennis met Rat en Spin. Spin is een eigenwijze brompot op zoek naar een plek voor zijn web. Spin gebruikt zijn web voor het opvoeren van zijn één-spin-show en dat komt goed uit want Spin is graag alleen. Rat een enthousiaste flapuit en hopeloos op zoek naar een vriend. Rat wil dolgraag vrienden worden met Spin en meedoen aan de één-spin-show. Spin en Rat lijken helemaal niet bij elkaar te passen…
De voorstelling Ratjetoe zal vanaf 2014 door heel Nederland reizen langs theaters en als schoolvoorstelling.

Danstheater ZiRR en Garage TDI

Garage TDI is het nieuwe overkoepelende theatergezelschap in Drenthe. Garage TDI  staat voor: Theater, Dans, Inclusief en is een samenwerkingsverband tussen Danstheater ZiRR, Theatergroep NiznO en DJT De Reus. In de loop van 2014 zullen de gezelschappen opgaan in deze nieuwe stichting en wordt onderdak gecreëerd in de voormalige Toyota-garage in Assen. Binnen Garage TDI zal gewerkt worden aan meer professionele theater- en dansvoorstellingen, talentontwikkeling en educatie.

Kaarten voor de voorstelling Ratjetoe zijn 7,50 Euro en te reserveren via rudi@zirr.nl of voor aanvang te koop in theater De Muzeval. Reserveer op tijd, vol is vol!