Ben jij de nieuwe stagiair(e) van Dans Magazine?

Dansmagazine.nl zoekt een stagiair(e)!

Heb jij een vlotte pen, ben je gek op alles wat met dans te maken heeft, en ben je op zoek naar een inspirerende zomerstage waarmee je iedere dag met schrijven aan de slag bent? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ondanks de coronacrisis, schrijven wij met veel liefde over dans en de danswereld en daar kan jij ons bij helpen. 

Wat ga je doen bij Dansmagazine.nl?

  • Je gaat veel artikelen schrijven. Je doet dus veel schrijfervaring op. Je leert je meteen hoe je je inleeft in veel verschillende onderwerpen.
  • Je draait écht mee in ons mediabedrijf. Dit is véél meer dan een schrijfstage. Je bekwaamt je in sneltreinvaart in alle aspecten van het vak webredactie.
  • Je leert in de praktijk. Geen woorden, maar daden dus. Fouten maken mag, zo lang je er maar van leert.
  • Je krijgt verantwoordelijkheid. De stukken die je schrijft, zijn ook echt van jou! Je artikelen worden gepubliceerd. Met jouw naam erboven! Dat betekent dat je een kans krijgt om een groot portfolio op te bouwen!

Waarom zou je stagelopen bij Virtùmedia?

  • Je krijgt de unieke kans meerdere maanden volwaardig mee te draaien in ons mediabedrijf. Je leert webartikelen schrijven, je bekwaamt jezelf in SEO, je leert ‘productie draaien’ en ideeën te pitchen, je ontdekt dus in de praktijk wat het vak webredactie inhoudt. Dergelijke praktijkervaring is heel veel waard in je verdere carrière.
  • Het voordeel van een klein bedrijf: talent en eigen initiatief worden gezien én beloond. Heb je een écht goed idee voor een nieuwe rubriek, dan kun je daar bij wijze van spreken de volgende dag al mee starten.
  • Je krijgt een jaarabonnement op een tijdschrift naar keuze.
  • Je krijgt van ons stagevergoeding van 150 euro

Ben je al enthousiast? Stuur een mail naar rstuurman@virtumedia.nl

Over ons

Dansmagazine.nl is een uitgave van uitgeverij Virtùmedia. Virtùmedia is een dynamische uitgeverij van special interest tijdschriften als Schrijven Magazine, Bergen Magazine, Geschiedenis Magazine, Dans Magazine, Archeologie Magazine en vakbladen als Tekstblad en Stadswerk Magazine.

Geïnteresseerd in websites als Schrijvenonline.org, Isgeschiedenis.nl en Bergwijzer.nl? Bekijk welke stageplekken er nog meer beschikbaar zijn.