Dance in Art (DiA) houdt audities

Dance in Art Haarlem houdt audities voor het jeugdgezelschap, het Dance Research & Mentorship programma en de Junior Company. Voor het nieuwe seizoen hebben zij nog een aantal plekken beschikbaar voor professionele dansers en voor het jeugdgezelschap hebben zij nog plek voor amateurs.

Dance in ArtAudities voor amateurs

DiA Jeugdgezelschap zoekt dansers van 12 tot en met 21 jaar voor DiA’s dansproductie in december 2014. Je repeteert voor drie maanden bij DiA jeugdgezelschap samen met de professionele dansers van Dance in Art voor een voorstelling in december. Wil je meedoen aan de auditie dan kun je je aanmelden via de website van DiA.

Audities voor professionals

Dance in Art heeft ook nog een aantal plekken beschikbaar voor het Dance Research & Mentorship programma en de DiA Junior Company. Voor aanmelden en meer informatie kijk je op de website van DiA.

Wat is Dance in Art?

Dance in Art is een private opleiding voor dans-, kunst en performance training. De deelnemende dansers komen uit verschillende delen van de wereld en vormen samen een groep met verschillende achtergronden. Dance in Art werkt interdisciplinair toe naar verschillende kunstprojecten en voorstellingen. DiA heeft programma’s vanaf twaalf weken tot een heel jaar waarin er techniek training gegeven wordt, maar bijvoorbeeld ook individuele coaching, compositie en choreografie. Ook heeft DiA het jeugdgezelschap, waar voorstellingen gemaakt worden waarin dans, fysiek theater en beeldende kunst gebruikt worden en er een samenwerking is tussen professionals en amateurs.