Conny Janssen Danst danst op Zeeland Nazomerfestival

 Raymond de VriesConny Janssen Danst start het nieuwe seizoen met dans op locatie. How Long Is Now is de nieuwste productie van choreografe Conny Janssen en is op maat gemaakt voor de Machinefabriek in Vlissingen. De voorstelling gaat hier op 21 augustus als openingsvoorstelling tijdens het Zeeland Nazomerfestival in première en zal daarna nog 7 keer op het festival te zien zijn.   

How Long Is Now gaat over tijd en rituelen. Tien dansers bouwen in een vluchtige en rauwe wereld hun eigen vrijplaats. Zo proberen ze als groep iets in stand te houden, waarvan ze eigenlijk al weten dat het niet meer bestaat. Gaandeweg herkent de kijker de rituelen en ingesleten patronen die de vijf vrouwen en vijf mannen in de loop der tijd hebben ontwikkeld. Het dansstuk wordt ondersteund door live muziek van de band Alamo Race Track.

Na het Nazomerfestival wordt How Long Is Now vanaf 1 november uitgevoerd op de RET Tramremise in Rotterdam (Hillegersberg). De locatie bestaat uit historische trams, oude rails en indrukwekkende metaalconstructies. Hier wordt de voorstelling samen met een uitgebreid randprogramma gepresenteerd, waaronder historische tramritten, dineren in de tram en meet&greets met de makers.

Deze productie vormt de afsluiting van het jubileumjaar ’20 jaar Conny Janssen Danst’. Ga voor meer informatie naar www.connyjanssendanst.nl