Choreografie Personal Space te zien tijdens KANTOR

De choreografie Personal Space van de Nationale Ballet-danser Peter Leung is tijdens het nieuwe culturele evenement KANTOR te zien. KANTOR vindt plaats op 5 en 6 oktober 2013 in het leegstaande kantoorgebouw van Bright Offices in Sloterdijk, Amsterdam.

Tijdens het festival is doorlopend Personal Space te zien, die in 2008 door Peter Leung is gemaakt voor het avondvullende programma In Space. Erica Horwood (grand sujet), Tess Sturmann (corps de ballet), Anu Viheriäranta (eerste soliste) en Sasha Mukhamedov (tweede soliste) zullen aantreden als dansers.

Op zondag 6 oktober om 16:00 uur kun je ook The Black Sea Still, eveneens van Leung, zien. De locatie is niet alleen bijzonder voor een dansvoorstelling, het biedt tevens een uitzicht van 360 graden over de skyline van Amsterdam.

KANTOR wordt georganiseerd door PUP en PaardenKracht (PPP) en laat het publiek kennis maken met een vernieuwend aanbod van kunst en cultuur. Tijdens het festival is er theater, een kunstenaarscafé, een galerie en een bioscoop waar gedans mag worden. Bekijk voor meer informatie de website van Het Nationale Ballet en de website van KANTOR.