Pascalle Aimee Paerel. Foto Rob Becker

Ballerina genomineerd als Viva400-vrouw

Pascalle Aimee Paerel is genomineerd voor de Viva400-awards in de categorie 'Krachtpatsers'.  Daarnaast is er een publieksprijs zodat wij ook zelf kunnen stemmen op de meest inspirerende VIVA400-vrouw van 2017. Stemmen is mogelijk tot en met 31 oktober.

Paerel is ballerina bij het Nationaal Ballet en binnenkort schittert ze in de voorstelling Ode aan de Meester voor de koning en de koningin. Met haar beste vriendin startte Pascalle The Fashion Composers op. Hierin maken zij de link tussen ballet en fashion en willen zij een eigen agency beginnen voor professionele dansers.

Een ballerina als Viva400-vrouw?

De Viva stelt ieder jaar een lijst van vierhonderd vrouwen samen die een bijzondere stap in hun loopbaan hebben gezet, een belangrijke prijs wonnen of die afgelopen jaar iets anders inspirerends (binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappijen) een deden. De VIVA400-vrouw is ambitieus en ondernemend. De lijst is een wilde mix van onder andere beleidsmakers, ICT’ers, ijsklimmers, bommen-ontmantelaars en internetondernemers. De ambitie van Paerel past hier prima tussen. De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen vijf categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Wereldverbeteraars, Krachtpatsers en Zakenwonders. Al gaat het om onvergelijkbare prestaties.

Verdient Pascalle Aimee Paerel een VIVA400-award? Breng hier je stem uit.

Meer inspiratie