Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen

Zoomweg 2 - 3123 EP Schiedam

Ballet- en Dansstudio Schiedam en VlaardingenWhy Walk When You Can Dance?! Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen bestaat nu al ruim 11 jaar en is opgericht door Rowana Wolff-Koffijberg. De dansschool telt meer dan 1500 leden die allemaal les krijgen van gediplomeerde docenten van onder anderen de dansacademie Codarts en het Albeda Danscollege.

Sinds vorig jaar is de dansschool gevestigd op het nieuwe Sportpark Willem-Alexander op het tunneldak van de A4 en nog steeds in het Wennekerpand in Schiedam Centrum en heeft in totaal 5 professionele danszalen tot haar beschikking. Vanaf komend schooljaar 2017-2018 start de dansschool ook de Dansmavo. Dit is een unieke dansopleiding in heel Nederland voor leerlingen met een kader, mavo en mavo/havo-advies en biedt hen een toekomst in de danswereld. 

Ballet- en Dansstudio Schiedam en VlaardingenDe dansschool wilt dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te kunnen dansen: jong, oud, meisjes, jongens en ook mensen met een beperking, iedereen is welkom! Er is een divers lesaanbod, waaronder klassiek ballet, hiphop, moderne dans, jazz/showdans en streetdance. Er kunnen sportlessen gevolgd worden zoals dance workout en BBB en er is een speciale les voor de 55-plussers. Sinds een aantal jaren zijn er ook G-dans lesuren voor mensen met een beperking en er zijn ondanks een succesvolle spitzenlessen gestart. Er is dus genoeg keuze!

Ballet- en Dansstudio Schiedam en VlaardingenJaarlijks organiseert Ballet- en Dansstudio grote voorstellingen in Theater aan de Schie waarbij de leukste thema’s voorbij komen. Denk aan Circus Circus en Freakshow én de show van aankomende zomer: VIDEO LOVE! Op 1 en 2 juli zullen de leerlingen weer schitteren op het podium waar zij zich zullen laten inspireren door de meeste bekende videoclips van artiesten als Madonna, Bruno Mars en Michael Jackson en iedereen is welkom om te komen kijken. 

Ballet-en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder 

Abonneren op Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen