Alma de Tango

Voorburgstraat 130A - 3073 PR Rotterdam

De gezellige en sociale Tangoschool in Rotterdam, Den Haag en omgeving. Wereldwijd veroverde en veroverd deze improvisatiedans vele harten. Tango is een spel tussen een leider en een volger en kan door iedereen gedanst worden ongeacht leeftijd, afkomst of sexe. Het is een dans van verleiden en improviseren, is stoer en tegelijkertijd ook verrassend en sociaal.

Argentijnse Tangoschool Alma de Tango geeft al jaren lessen, workshops en shows in heel Europa en Zuid Amerika. De lessen in Nederland vooral in Rotterdam en Den Haag. De school staat bekend om een goede organisatie,  l euke en professionele docenten, fantastische en vooral ook gezellige lessen met een persoonlijke benadering. Naast de wekelijkse lessen organiseert Alma de Tango regelmatig salons (tangofeesten) op de meest prachtige en sfeervolle locaties in o.a. Hotel New York. Tijdens deze avonden kun je vaak genieten van adembenemende optredens door docenten uit binnen en buitenland en natuurlijk het geleerde zelf in praktijk brengen. Vanuit de school worden er regelmatig docenten uit o.a. Buenos Aires uitgenodigd om spectaculaire workshops en shows te geven. Dit is mede mogelijk doordat onze docenten jarenlang jurylid zijn geweest bij een belangrijk kampioenschap in Buenos Aires, waardoor we een uitgebreid wereldwijd netwerk hebben.

Alma de Tango is sinds een aantal jaar ook actief op het gebied van dansvakanties in Europa en Zuid Amerika. Tango leren en dansen tijdens een zinderende vakantie in Valencia of Buenos Aires?
Wij hebben dus geen zomerstop, maar dansen in de zomer vrolijk en fanatiek door in Valencia in Spanje met dagelijks lessen, hete Spaanse fiestas en uiteraard genieten van de mooie stad Valencia.                        

In december ontvluchten we de kou in Nederland en vertrekken wij naar het hart van de Tango: Buenos Aires. Naast de dagelijks lessen en ’s avonds dansen tot je niet meer kan, genieten we ook hier van de culturele pracht die deze stad te bieden heeft.
 
Meer informatie over Alma de Tango lessen etc. www.almadetango.nl
Meer informatie over onze dansvakanties www.dans-vakanties.nl

Alma de Tango is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op Alma de Tango