Tilburgs dansgezelschap Vloeistof vliegt naar Canada

Dansgezelschap Vloeistof voert de dansvoorstelling Ben ik nu hier in Canada uit.Het Tilburgse dansgezelschap Vloeistof is door de McGill University uitgenodigd haar dansvoorstelling Ben ik nu hier te spelen op het festival/conferentie Time Forms in Montreal, dat plaatsvindt van 18 tot 21 september. Ben ik nu hier zal op 28 en 29 september ook te zien zijn in Nederland.

De dansvoorstelling Ben ik nu hier

Ben ik nu hier is een meeloop-dansbeleving waarin de toeschouwer door de stad gevoerd wordt. Het publiek loopt door de straten en volgt zo de danser. Met een koptelefoon op hoor je als toeschouwer de gedachten van de danser. Deze gedachten betreffen zijn innerlijke belevingswereld, maar gaan ook over de omgeving waarin het publiek loopt.

Het festival/conferentie Time Forms

Time Forms is een festival/conferentie georganiseerd door de McGill universiteit. Tijdens het festival nemen artiesten en wetenschappers deel aan lezingen, gesprekken, installaties en voorstellingen. Time Forms vindt plaats in Montreal van 18 tot 21 september.

Dansgezelschap Vloeistof

Dansgezelschap Vloeistof is opgericht door choreografen Yuri Bongers en Anja Reinhardt. Het gezelschap bestaat inmiddels dertien jaar en is gevestigd in Tilburg. Vloeistof danst jaarlijks ruim tachtig voorstellingen in de kleinere vlakkevloertheaters en op festivals, en staat bekend om bijzondere locatie-voorstellingen die een sterke interactie kennen met het publiek.

Vloeistof in Nederland

Nu al nieuwsgierig naar Ben ik nu hier? De voorstelling zal ook te zien zijn op 28 en 29 september in IJsselmonde en op 26 oktober tijdens de cultuurnacht in Tilburg. Kijk op de website van dansgezelschap Vloeistof voor meer informatie.