Laat zien wat je hebt tijdens In My Pocket

Dansvoorstelling In My Pocket van Don't Hit MamaDonderdag 3 april gaat In My Pocket: Show me what you got in première in Frascati in Amsterdam. Bij dit clubevent van Don’t Hit Mama danst iedereen mee en vervagen de grenzen tussen de dansers en het publiek. Oprechte energie en ontmoeting zijn onmisbare ingrediënten voor elk club event, dus ook voor In My Pocket

Dansvoorstelling In My Pocket

In dit nieuwste clubevent van Don’t Hit Mama werpt breakdancer Carlos Rocha, een oude rot in het vak, zijn charme, ritmegevoel en ervaring in de strijd; onderwerpt Vogue & wacking diva Junadry Leocaria de dansers aan een streng regime; en dan is er ook nog DJ Lovesupreme, voor het emotioneel en muzikaal uitbalanceren van de avond. 

Een ploeg jonge, talentvolle dansers (die Don’t Hit Mama haar ‘samenscholers’ noemt) wordt uitgedaagd door deze professionals. Welke kwaliteiten, bekend of onvermoed, helpen hen door deze dansavond? Als extra laag zijn er per stad natuurlijk de lokale dansers, die In My Pocket opgewonden beleven als een gloednieuwe en unieke danstheaterervaring.

In My pocket is van 22 maart 2014 tot 22 januari 2015 te zien in verschillende theaters in Nederland.

Clubevents van Don't Hit Mama

Don’t Hit Mama ontwikkelde het club event format in 2004, een mix tussen theater en dans club. Geen vaste stoel maar mee bewegen met wat de dansers op de vloer doen, dat is het devies. Het blijkt een ijzersterke formule, met voor de kijker en de theaters onverwachte resultaten.

Moeilijk op voorhand uit te leggen, maar steevast gewaardeerd door hen die zo’n club event bezochten. Resultaat is een avond waarin, binnen de boundaries van een zorgvuldig concept, alles ter plekke ontstaat.