Kunstbende, danswedstrijd

Kunstbende viert feest

Kunstbende viert feest! Lisa Reinheimer viert het 25-jarig jubileum van de organisatie mee. Dit artikel verschijnt in het augustusnummer van Dans Magazine, wij geven je alvast een voorproefje.

Kunstbende: Wedstrijd voor creatief talent

Kunstbende is een jaarlijkse wedstrijd voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Elke provincie in Nederland houdt een voorronde met acht categorieën, waaronder dans. De grote finale is op 26 september in de Westergasfabriek Amsterdam. Dit keer is het thema ‘feest’, want Kunstbende bestaat 25 jaar. Lisa Reinheimer zat in de jury van een van de voorrondes. Ze deelt haar ervaringen en sprak na afloop de verraste jonge winnaars.

Jureren van Kunstbende Flevoland

Kunstbende Flevoland belt of ik in de jury plaats wil nemen voor de voorronde Dans. Een dag lang van jongeren genieten die het aandurven om hun passie en creativiteit te laten zien? Natuurlijk wil ik zitting nemen in de jury! Op zondagochtend 21 juni loop ik Theater Corrosia in Almere binnen. Daar gonst het hele gebouw al van deelnemers die zich voorbereiden, ouders, de organisatie en presentatoren.

Landelijke finale Kunstbende: zaterdag 26 september, Westergasfabriek Amsterdam. De finalisten Dans winnen een optreden tijdens het Holland Dance Festival.

Ga voor meer informatie naar de website van de Kunstbende. 

Verder lezen? Word dan vóór dinsdag 4 augustus 15:00 uur abonnee en ontvang het augustusnummer van Dans Magazine thuis! Profiteer nu van onze introductieaanbieding:
1 jaar Dans Magazine voor slechts € 27,50 (i.p.v. € 33,95) én 2 cadeaus!