Jongensdag koninklijk conservatorium

Koninklijk Conservatorium Dans organiseert jongensdag

Op 12 februari aanstaande organiseert het Koninklijk Conservatorium Dans in de eigen Dansstudio’s in Amare te Den Haag een Jongensdag in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. De dag is er zowel voor jongens die graag dansen als voor jongens die nog niets van dans weten, nieuwsgierig zijn en willen ervaren hoe het is om een dansopleiding te volgen.

Plezier in bewegen

Op de Jongensdag staat het plezier in bewegen voorop en ervaren bezoekers hoe het is om op het podium te staan. Tijdens deze dag vol actie krijgen de jongens les in verschillende dansstijlen, geven de leerlingen van de dansopleiding een voorstelling in ons theater en tijdens de Q&A kunnen er vragen gesteld worden aan de leerlingen. Ook wordt er een korte choreografie geleerd die de jongens aan het einde van de dag aan elkaar en hun familie presenteren. Danservaring is niet vereist, iedereen is welkom!

De Jongensdag van het Koninklijk Conservatorium Dans start op 12 februari 2023 om 10:00 uur in het domein van de dansafdeling op de 6e verdieping van Amare, Spuiplein 150, Den Haag. Deelname kost 25 euro en aanmelden kan via het formulier.

 


Heb jij een passie voor dans? Lees dan Dans Magazine! Neem een abonnement. 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste dansnieuws, spannende reportages en de mooiste interviews.


 

Meer inspiratie