Beyond Ballet why and how Arnhem

Internationale conferentie BEYOND ballet why and how in Arnhem

Van 16 tot en met 18 april 2015 vindt de grote internationale conferentie BEYOND ballet why and how plaats in Arnhem met ongeveer 300 professionals en studenten uit het internationale dansonderwijs, het professionele werkveld, dans en sport medici en wetenschappers. De conferentie wordt georganiseerd door ArtEZ Dansacademie en  Balletakademien Stockholm.

BEYOND Ballet why and how

BEYOND beoogt de dialoog over dans in een bredere maatschappelijke context te stimuleren. Daartoe worden deskundigen uit verschillende aangrenzende domeinen uitgenodigd om hun unieke perspectief op de door de conferentie gekozen thema’s te presenteren. Het onderwijs en het werkveld slaan de handen ineen en komen samen om kennis en inzichten te delen teneinde samen stevige stappen te kunnen zetten in de ondersteuning van de dansprofessional van de toekomst.

BEYOND kan gezien worden als een werkconferentie ten behoeve van aanvullende professionele ontwikkeling en het verder ontwikkelen van het eigen netwerk. De conferentie behandelt verschillende thema’s. Het ondersteunt de dialoog en samenwerking tussen de deelnemers binnen de diverse aspecten van de dans via een uitgebreid aanbod van presentaties, lezingen, paneldiscussies en verdiepende workshops.

Bekijk hier het programma.