Dansvoorstellingen WArd/waRD genomineerd en op Nederlandse Dansdagen

De dansvoorstelling Domestica is genomineerd voor de Zwanen 2013.The Red Piece is geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen (4 tot en met 6 oktober) en de dansvoorstelling Domestica van Ann Van den Broek is genomineerd voor de Zwanen 2013. De nominatie is gedaan in de categorie ‘meest indrukwekkende dansproductie’.

The Red Piece

De choreografie The Red Piece gaat over creatiedrang, overtuigingskracht en charisma, over emoties gekoppeld aan een specifiek ritme. ‘The Red Piece is een dynamische en vurige groepschoreografie,’ aldus het dansgezelschap. De dansvoorstelling is nu geselecteerd voor de Nederlandse Dansdagen 2013. The Red Piece zal te zien zijn op zondag 6 oktober in De Bordenhal in Maastricht.

Kijk op de website van het dansgezelschap voor meer informatie over The Red Piece en om te zien wanneer de voorstelling nog draait.

Domestica

De choreografie Domestica van Ann Van den Broek en Krisztina de Châtel, en is een coproductie van WArd/waRD en Dansgroep Amsterdam. Domestica is nu genomineerd voor de Zwaan ‘meest indrukwekkende dansproductie’ van het seizoen 2012/2013 en is volgens de jury ‘het bijzondere resultaat van een samensmelting van twee generaties choreografen met ieder een uitgesproken handschrift’.

Kijk op de website van het dansgezelschap voor meer informatie over Domestica en om te zien wanneer de voorstelling nog draait.