Dansnest zoekt talent

Dansnest is op zoek naar dansers en een choreograaf. Doe auditie!Dansgezelschap Dansnest houdt op zondag 22 september voor (amateur)dansers onder de 25 jaar audities in het Bredase Podium Bloos. Dansnest zoekt zowel dansers als een choreograaf voor een voorstelling die daarna op tournee gaat. Zowel de choreografen van Dansnest als Leine en Roebana zorgen voor coaching tijdens het traject.

Werken aan een voorstelling

Tijdens Dansnest Extend wordt van oktober tot januari elke dinsdagavond aan een voorstelling vóór en dóór jongeren gewerkt. Daarvoor zoekt Dansnest dansers en een choreograaf. Je kunt dus voor beide auditie doen. Als de voorstelling klaar is, start de tour met optredens op verschillende plekken in Brabant.

Coaching

De dansers staan er niet alleen voor. Dansnest Extend begint met een meet & greet met Leine en Roebana in het Chassé Theater en het bezoeken van een voorstelling. Daarna volgt er nog twee keer coaching van dit bekende duo. Verder krijgen ze hulp bij het kiezen van kostuums en technische zaken en kunnen ze doorlopend terecht bij choreografen van Dansnest.

Doe auditie!

Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor de auditie. Schrijf je in via info@dansnest.nl

Datum: 22 september
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Podium Bloos, Speelhuislaan 153, Breda

Over Dansnest

Dansnest werkt aan dans op locatie en in scholen. Vaak worden amateurdansers betrokken bij het creatieve proces van een dansvoorstelling om hun talenten op dit gebied verder te ontwikkelen. De dansers komen in contact met beroepsdansers en choreografen uit de huidige professionele danswereld. Meer informatie kun je vinden op de website van Dansnest.