Dansen in de zomervakantie voor kinderen en ouders

Voor peuters, kleuters en kinderen tot 10 jaar is er deze zomervakantie de Kinder Dans Week van De Dutch Summer Dance Course georganiseerd. Alle kleine kinderen die bij het horen van muziek direct meebewegen, kunnen van 20 juli tot en met 1 augustus dansen in het Korzo Theater, Den Haag.

Onder leiding van Eleonore van Lookeren

Eleonore van Lookeren van Ballet & Co stelt wederom een programma op voor kinderen die niets liever doen dan dansen. Ouders kunnen samen dansen met hun peuter of grootouders met hun kleinkind. Kinderen vanaf 4 jaar oefenen verschillende dans disciplines en creëren een eigen kunstwerk. Het plezier hebben in dans staat in elke groep voorop.

Dans voor alle kleine kinderen

Kinderen vanaf 2½ jaar zijn al welkom. Er zijn cursussen voor peuters en ouders (2½ tot en met 4 jaar), kleuters (4 tot en met 6 jaar) en kinderen van 7 tot en met 9 jaar.

  • Lesperiode: vanaf dinsdag 21 juli - vrijdag 31 juli 2015
  • Locatie: Korzo Theater, Den Haag

De Dutch Summer Dance Course

De Dutch Summer Dance Course (20 juli tot en met 2 augustus) biedt een variatie aan cursussen voor professionele dansers, dansvakstudenten en amateurdansers uit binnen- en buitenland van 2,5 tot 65+ jaar oud. De cursus Kinder Dans Week is een samenwerkingsverband tussen De Dutch Don’t Dance Division, Ballet & Co en Holland Dance.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar de website van De Dutch Don’t Dance Division. De Ooievaarspas is geldig.