Dansdate met Rinus Sprong

De tweede dansdate van Den Haag Danst komt eraan en wel op 11 april. Dit keer verleent Rinus Sprong zijn medewerking en bezoek je samen met hem de voorstelling Rapt van de Douglas Wright Dance Company uit Nieuw-Zeeland in het Lucent Danstheater.Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met Rinus Sprong en een meet & greet met een aantal dansers uit de voorstelling. Je krijgt volop gelegenheid om vragen te stellen, bijvoorbeeld over de verschillen tussen dans in Nederland en dans in Nieuw-Zeeland. Een deelnemer van de eerste dansdate met Kalpana Raghuraman vond “het echt een aanvulling op de dansvoorstelling om vooraf in gesprek te komen met dansliefhebbers, kenners, bekenden van de dansers en na afloop ook met de dansers zelf te spreken”.

Rinus Sprong

Rinus Sprong is samen met Thom Stuart oprichter van het gezelschap De Dutch Don’t Dance Division. Het gezelschap creëert multidisciplinaire dansvoorstellingen en wil hiermee een breed en nieuw publiek voor de dans bereiken. Een ander doel van het gezelschap is om de samenwerking tussen amateurdansers en professionals te bevorderen. Bij het grote publiek is Sprong vooral bekend als choreograaf van het tv-programma The Ultimate Dance Battle.

Aanmelden

Aanmelden voor deze tweede dansdate kan bij Eline Levering via eline@holland-dance.com. Deelnemers aan de dansdate krijgen korting op de voorstelling van Douglas Wright. Deze kaarten met korting zijn beperkt beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Meer informatie over de voorstelling kun je vinden op de website van Holland Dance en voor meer informatie over De Dutch Don’t Dance Division klik je hier.

Foto Rapt van Douglas Wright Dance Company: John Savage