AVIV Dance Company

AVIV Dance Company op zoek naar dansers

AVIV Dance Company, een nieuw dansgezelschap, is op zoek naar dansers, choreografen en docenten. Combineer jij je christen zijn met jouw passie voor dans? Kom dan naar de netwerkdag AVIV United op 7 februari 2015 in Amsterdam.

AVIV Dance Company

AVIV Dance Company is een modern dansgezelschap dat gericht is op eenheid. Zij willen daarom dansers met verschillende dansstijlen uit het hele land aan elkaar verbinden. AVIV Dance Company is een dansgezelschap dat stukken maakt die uit het leven zijn gegrepen. Het gezelschap zet dans in om de harten van mensen te raken, om te bemoedigen en te bevrijden.

Netwerken tijdens AVIV United

De netwerkdag AVIV United zorgt ervoor dat jouw school, jouw company, jij als choreograaf of danser op de kaart gezet wordt. Tijdens AVIV United krijgen dansers de kans van elkaars expertise te leren, samen een dansje te wagen, elkaar te benaderen voor nieuwe projecten en een boel meer!

Schrijf je in via avivdancecompany@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd, discipline en opleidingsniveau. Houd avivdancecompany.com en de AVIV Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie. 

AVIV UNITED - Zoals ons ene lichaam vele delen heeft en die delen niet allemaal dezelfde functie hebben, zo zijn we samen één lichaam in Christus en zijn we, ieder apart, elkaars lichaamsdelen. (rom 12:4-5)