Auditie dansvoorstelling Laten We Dansen

Op 28 maart vindt Don’t Hit Mama’s dansvoorstelling Laten We Dansen plaats, in Schouwburg Kunstmin, Dordrecht. Voor deze show zoekt het dansgezelschap jonge dansers en houdt hiervoor een auditie op 3 maart.

De auditie voor Laten We Dansen wordt gegeven in de vorm van een workshop door een professional van Don’t Hit Mama. Voor deze dansvoorstelling zoekt het dansgezelschap jongeren vanaf 15 jaar met een goed gevoel voor dans en theater, met name op het gebied van hiphop, house- of clubdance. Een gezonde portie lef is mooi meegenomen, maar het is belangrijker dat de kandidaten laten zien dat ze goed kunnen samenwerken.

Dansrepetities Don’t Hit Mama

Na auditie blijven de deelnemers tussen 19:00 en 22:00 uur bezig met dans, in een drietal repetities op 10, 17 en 24 maart. Vervolgens voeren ze hun geleerde dansmoves uit tijdens Laten We Dansen op 28 maart, een dansvoorstelling met een onder andere Harnas van Danstheater AYA en het Don’t Hit Mama’s clubevent In My Pocket als afsluiter. 

Informatie

Als je je wilt opgeven voor de auditie kan je je opgeven bij Nienke Wulder van Don’t Hit Mama. Voor verdere informatie kan je terecht op de website van het dansgezelschap.