Ann van den Broek Voor de Kunst

Ann van den Broek zoekt sponsoren

Ann van den Broek is dit jaar vijftien jaar werkzaam als choreograaf. In die tijd maakte zij onder andere meer dan twintig choreografieën voor WArd/waRD. Al is het geen officieel jubileumjaar, wel een mijlpaal die Ann van den Broek viert met een zelfgeschreven boek.

15 jaar WArd/waRD dansend op papier

Honderdzestig pagina's eigenzinnige en persoonlijke reflectie op haar werk en haar drijfveren door middel van gesprekken, foto's, aantekeningen en citaten. Kortom, een rijk en waardevol boek voor iedereen die in haar werk is geïnteresseerd.

Crowdfunding Ann van den Broek

Voor het maken van dit boek heeft ze steun nodig. Daarom is er een crowdfunding-actie gestart op voordekunst.nl om de financiering voor elkaar te krijgen. Op de site (link) wardward.be/voordekunst lees je hoe en wat je kunt bijdragen en wat je voor die bijdragen kan krijgen – want voor wat hoort wat. Bijvoorbeeld een gesigneerd exemplaar van het boek. Een boek én een vrijkaart voor het jubileumprogramma. Een Meet en Greet met Ann van den Broek na afloop van een voorstelling. Of zelfs een hele dag met haar op pad en WArd/waRD.