Balletschool de Toverfluit

2e Weteringdwarsstraat 27 - 1017 SR Amsterdam

Balletschool de Toverfluit bestaat inmiddels 67 jaar en is een begrip voor dansend Amsterdam en ver daarbuiten. Op 18 december 1948 werd Balletschool  de Toverfluit opgericht door Ann Sijbranda en sindsdien is de Toverfluit een plek voor iedereen die het fijn vindt om te dansen. Jong en oud kan bij ons terecht, voor klassiek, modern, jazz, hiphop en urban/ streetdance. Kinderen en jongeren met dansambities komen hier ook aan hun trekken.

Al onze docenten zijn HBO-gediplomeerd en werken met veel enthousiasme, professionaliteit, plezier en persoonlijke aandacht.

Bij de Toverfluit hebben vele professionele dansers, danseressen, choreografen en pedagogen hun eerste dansstappen gezet. Zo vinden er met grote regelmaat leerlingen hun weg naar de verschillende dansvooropleidingen en HBO dansopleidingen.  Maar, de Toverfluit heeft in haar al lange geschiedenis vooral vele kinderen en volwassenen het plezier in dans kunnen bijbrengen.Geen groter compliment dan oud leerlingen, nu  met hun eigen kinderen, weer bij ons komen dansen.Wij hopen u door middel van dit boekje te informeren over onze balletschool,heeft u nog vragen neem dan even contact op.

Balletschool de Toverfluit is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Abonneren op Balletschool de Toverfluit