HipHopHuis

Het HipHopHuis bestaat sinds 2002 en is opgericht om een thuishaven te bieden aan hiphop liefhebbers uit Rotterdam en omstreken. Oprichters Bennie Semil, Lloyd Marengo en Aruna Vermeulen hebben het HipHopHuis eerst in samenwerking met de SKVR ontwikkeld. Het HipHopHuis bestaat sinds 2008 als zelfstandige stichting.

Energieke community

Het HipHopHuis is een energieke community van creatieve jongeren met een positief-kritisch wereldbeeld die dagelijks met hiphop- muziek dans of street art bezig zijn. Zij vinden in het HipHopHuis hun plek voor culturele en persoonlijke groei: voor hen is het HipHopHuis een tweede thuis. De missie van het HipHopHuis: de wereld veranderen met HipHop. Dé missing link in cultureel Rotterdam, waar HipHop de grootste jongerencultuur is.

Breed aanbod op het gebied van educatie

De organisatie heeft zich ten doel gesteld om op gebied van educatie een breed aanbod te realiseren, zowel in eigen huis als in het onderwijs. Op gebied van talentontwikkeling heeft het HipHopHuis internationale ambities. Ons aanbod staat voor een complete beleving van hiphopcultuur met knowledge, skills en fellowship. Het programma is te verdelen in drie hoofdlijnen: Lessen en cursussen, projecten voor talent en community events.

La La La Human Steps Boijmans van Beuningen
Nieuws - 3 feb 2015

Voor de grote voorjaarstentoonstelling La La La Human Steps in Museum Boijmans Van Beuningen maken vier topchoreografen speciaal een duet. Van 7 februari tot en met 17 mei.

Abonneren op HipHopHuis